Visie

Wij zetten de nieuwe standaard in ticketing. In een wereld met steeds meer reizigers, bezoekers voor evenementen en slimme gebouwen is er behoefte aan een veilig en slim toegangsbewijs. Een toegangsbewijs die ondersteund in een optimale bezoekerservaring, completere bezoekersdata en meer controle voor dienstverleners en stakeholders. Wij realiseren dit door slimme technologie en bewezen methodiek samen te voegen in een plug-in en beschikbaar te maken voor bestaande ticket-/toegangssystemen.

Waarom Ticketguard?

Wij streven naar een optimale balans in gebruikerservaring, privacy en veiligheid in toegangsverlening van het dagelijks leven voor consumenten en professionals.

We begrijpen dat organisaties eigenaarschap willen behouden over data en gebruik willen blijven maken van al gedane investeringen en bestaande systemen. Daarom hebben we onze oplossing als koppeling voor iedere dienstverlener beschikbaar gemaakt. We denken en helpen graag mee in het proces om de optimale balans in gebruikerservaring, privacy en veiligheid voor jouw organisatie en dienst te realiseren.