Maak jouw ticket-/toegangssysteem toekomstbestendig en veilig

Gebruik onze Plug-in om je eigen ticket-/toegangssysteem account-based en daarmee veiliger te maken in combinatie met de Scan & Go en TigerID in je eigen app voor een optimale doorstroming bij de toegang.

  • Eenvoudige transitie naar account-based
  • Blijf eigenaar van alle data
  • Scan & Go en TigerID in je eigen app
  • Scan software voor eigen scan devices

Toekomstbestendig en kostenbesparend

Integreer de Ticketguard technologie met een eenvoudige plug-in in je eigen ticket-/toegangssysteem. Tickets worden voortaan in het ticketsysteem opgeslagen en gekoppeld aan de smartphone van de bezoeker. Dat geeft jou volledige regie over (weder)verkoop, prijzen en verkrijg je completere bezoekersdata.

Zo bouw je voort op reeds gedane investeringen, maak je gebruik van bestaande hardware, processen en systemen en ben je ook nog eens sneller operationeel om kosten te besparen.

Je eigen bezoekersapp of Gettin

Je kunt via alle eigen gewenste kanalen blijven verkopen en aankopen worden gekoppeld aan de smartphone. Bezoekers krijgen toegang met de Scan & Go zelfscan of met een dynamische barcode, de TigerID. Deze technologie is beschikbaar voor je eigen app en biedt talloze mogelijkheden, omdat iedere bezoeker jouw app gebruikt om toegang te krijgen. Zo kun je voortaan gepersonaliseerd communiceren, relaties aangaan en eenvoudig op maat gemaakte upsell creëren voor meer omzet en completere bezoekersdata.
Heb je nog geen eigen app? Geen probleem, gebruik onze kant-en-klare bezoekersapp Gettin

Waarom de plug-in?

Je wilt onder andere je eigen ticketsysteem toekomstbestendig maken, daarbij eigenaarschap behouden over alle data, voort bouwen op reeds gedane investeringen en tegelijkertijd je bezoekers beschermen tegen ongewenste wederverkopers.

Online en offline

Altijd alle bezoekers snel en betrouwbaar controleren bij de ingang, ook als er geen internet is.

REST-API als plug-in

Met Swagger documentatie Implementeer je eenvoudig de Ticketguard technologie in je eigen ticketsysteem en apps. Hulp nodig? Dan komen wij je helpen!

Ieder soort business

Ongeacht je business, de Ticketguard technologie kan iedere soort ticket representeren. Ook multifunctioneel inzetbaar om de volledige bezoekers journey te kunnen faciliteren.